Vi kan hjälpa dig att skapa kostnadseffektiv webbplats som ökar leads och försäljning

Det tar mindre än en sekund för dina besökare att bilda sig en åsikt om din webbplats och därmed om din verksamhet.

En webbplats bör vara mer än en vacker broschyr! Den är en viktig del av din marknadsföring och din affärsstrategi. Din webbplats är ju en förlängning av ditt varumärke och dina konsumenters virtuella upplevelse av din verksamhet.

https://vonjeo.se/wp-content/uploads/2021/02/Design-maste-ha-ett-syfte.jpg

Design måste ha ett syfte

Vonjeos arbete för samman design, teknik, innehåll och marknadsföring. Vi fokuserar på att hjälpa företag nå sina affärsmål med hjälp av digitala rum och mötesplatser. Vi erbjuder grafisk design och webbutveckling som kan påverka försäljning och lead-generering samt möjliggöra relationsskapande processer.

Låt oss skapa något bra tillsammans

Vi ser din webbplats som den naturliga förlängningen av ditt varumärkes berättelse som sätter tonen för din närvaro online. Bra webbutveckling och webbdesign tar sajten förbi en statisk layout och ger användarna en uppslukande digital upplevelse.

Bra design skapas dock inte i ett vakuum. Våra designers dyker djupt för att förstå din bransch och din varumärkesestetik. Vår samarbetsprocess involverar dig och ditt team varje steg på vägen. Den säkrar att din nya webbplats är något som verkligen representerar dig och ditt företag samtidigt som du når dina mål.

Webbutveckling från Malmö och Lund för snabb hemsida

Idag har ingen tålamod till att vänta för länge på något gott. En hemsida som laddas långsamt är verkligen ett problem eftersom det leder till att folk väljer andra lösningar. För att öka lönsamheten och skapa fler kontakter är det A och O att hemsidan är snabb. Vi erbjuder webbutveckling som ger detta och mycket mer.

Det gör vi genom att förena er med it specialister från Ukraina som kommer från vår breda kompetenspool. Med våra svenska projektledare från Malmö och Lund hjälper vi er genom hela utvecklingsresan så att ni når målen med era webbprojekt. Med vår utgångspunkt från södra Sverige kan vi hjälpa till med webbutveckling från Malmö till Kiruna.

Avancerade lösningar för enkel användning

Utöver att er hemsida måste laddas snabbt så gäller det att den upplevs som enkel. Detta gör vi möjligt med avancerade tekniska lösningar som får funktioner och tjänster på er sajt att flyta på precis som de ska.

Det rör sig inte bara om att förstå programmering och det rent tekniska. Vi är väldigt lyhörda och skräddarsyr varje projekt för att nå era mål. Vi kommunicerar med er så att ni kan förstå. Därmed kan vi tillsammans skapa hemsidan som motsvarar era förväntningar och mer.

Med oss får ni lösningar som är snabba, starka, innovativa och givetvis säkra. Precis det som gör att ni kan skapa nya kontakter och cementera de ni redan har på ett högst trovärdigt sätt. Vi är framtidens webbutveckling i Malmö och Lund för hela Sverige!

Våra webbutveckling tjänster

Utveckling för unika webbplatser

Vi erbjuder skräddarsydda webbplatsutvecklingslösningar som säkerställer att varje projekt vi arbetar med är helt unikt. Vi utvecklar varje ny webbplats från grunden. Vi gör vårt yttersta för att leverera en användarvänlig och skräddarsydd webbplats för era behov.

Utveckling av Content Management System

Ett pålitligt innehållshanteringssystem (CMS) ger dig möjlighet att lagra, organisera och publicera olika typer av innehålla via ett centralt gränssnitt. De anpassade CMS-plattformarna som vi designar tar hänsyn till dina affärsmål och de specifika webbplatsutvecklingsbehov som finns.

Anpassade integrationer

Vårt webbplatsutvecklingsteam kan utveckla skräddarsydda lösningar för flera kunder. Men ibland kan något som redan finns tillgängligt vara rimligare att använda. Vi kan integrera etablerade tredjepartsappar som sänker kostnaderna.

Innan vi påbörjar integrationsprocessen ägnar vi stor uppmärksamhet åt aspekter som användbarhet, stabilitet, kostnad, skalbarhet och flexibilitet.

Utveckling av webbapplikation

Alla applikationer som är beroende av en webbläsare för att fungera är en form av webbapplikation. Exempel på webbapplikationer som din webbplats kan behöva är gästinloggningar, anslagstavlor, ordbehandlare och kalkylark.

Vårt webbplatsutvecklingsteam har kunskap av att bygga B2B- och B2C-webbapplikationer för realtidskommunikation, dataanalys, e-utbildning med mera.

E-handelsutveckling

Även om det är avgörande att erbjuda en säker shoppingupplevelse online ligger vår fokus på en fantastisk användarupplevelse. Vi ser till att era kunder enkelt kan hitta och välja produkter. Vi erbjuder en säker plattform där deras uppgifter kan hanteras samtidigt som era kunder får en smidig köpupplevelse.

Vi kan tillhandahålla skalbara kundvagnar som du kan utöka med tiden. Några av de aspekter av e-handel som vi täcker inkluderar:

  • Lager
  • Betalningsportaler
  • Prissättningsmodeller
  • Produktvariationer
  • Dynamisk frakt och spårning
  • Tredje parts spårning
  • Variabel moms