Dental Health

Dental health

28 januari, 2021Av Vonjeo

Projektbeskrivning

Dental Health grundades år 2000 av ett team med erfarna tandläkare och mjukvaruexperter, med visionen om att bygga det första molnsystemet av sitt slag, som gör att dess användare kan slappna av och fokusera på patientvård istället för att på egen hand sitta och analysera cefalometriska bilder.

Dental Health är den ledande onlineplattformen för tandläkare och andra tandvårdsspecialister, och den tillhandahåller lösningar för cefalometrisk röntgenanalys, bildarkivering och patientjournaler. Dental Healths innovativa AlgoCeph-teknik ger yrkesutövare exakt och professionell cefalometrisk analys inom några sekunder, vilket möjliggör större effektivitet, produktivitet och patientgenomströmning.

Klientens huvuduppgift var att utveckla en plattform för tandläkarstöd, som skulle hjälpa till med att analysera bearbetning, förbereda analysrapporter och ge stöd vid markering av referenspunkter på röntgenbilder vid planering av nödvändiga behandlingar (tandställningar, till exempel). Efter att ha analyserat kundens mål bestämde sig vår leverantör för att erbjuda Dental Health ett ingenjörsteam.


Vår leverantör tog hand om flera viktiga funktioner:

  • Implementerad analysbehandling.
  • Implementerade analysverktyg för skapande av rapporter.
  • Tillagda funktioner för behandling av röntgenbilder.
Lösning:
Mobilutveckling för digital omvandling
Industri:
Hälsovårdsteknik
Share