Vi bygger molntjänster för småföretag och stora bolag

Oavsett om du vill bygga en SaaS-app, skapa en molninfrastruktur eller behöver uppgradera ditt föråldrade IT-system är vi rätt val. Vi har stor expertis av att bygga och underhålla molnlösningar och är rätt partner för ert jobb!

Våra molntjänster

Vi bygger molntjänster för småföretag och stora bolag

01

Molnmigration och integration

Vi kan hjälpa dig att migrera data från äldre system och att genomföra realtidsintegration mellan olika datakällor. Med våra utvecklares kunskap inom molnteknik kan vi även utföra portering, ombyggnad och uppgradera applikationer.

02

Molnövervakning

Vi levererar smartare affärslösningar genom att övervaka och hantera era affärsflöden.

03

Anpassade molnapplikationer

Vi kan hjälpa er att utveckla flexibla molnbaserade applikationer. Med hjälp av framåtblickande utvecklingsmetoder kan vi leverera skräddarsydda molnserver lösningar som är baserade på allt som en modern molnbaserad app behöver ha.

04

Native-baserade molnappar

Vårt team kan utveckla native-baserade molnappar som distribueras som mikrotjänster och som körs på containeriserad och dynamiska orkestrerade plattformar.

05

Molndata hanteringslösningar

Vårt utvecklingsarbete av molntjänster för småföretag och stora bolags datahantering inkluderar skapandet av starka strategier med helhetssyn på data under hela livscykeln. Vårt arbete täcker därför allt från säkerhetskopiering och återställning av data till säkerhet, synlighet, aktivering, orkestrering och automatisering.

06

Moln ERP lösningar

Våra moln-ERP-mjukvarulösningar möjliggör att ni kan få tillgång till era affärskritiska applikationer när som helst och var som helst. Vi utvecklar molnbaserade ERP-lösningar som kan hjälpa er att växa, förnya och optimera er tid och resurser.

07

Utveckling av molnbaserad mjukvaruutvecklings kit

Förutom att tillhandahålla traditionella tjänster för utveckling av molnapplikationer har våra utvecklare kunskap av att utveckla mjukvaruutvecklings kit/utrustning som ger en värdefull möjlighet att ta fullständig kontroll över era molnbaserade lösningar.

Vår molnutvecklingsexpertis

IaaS utveckling

Vonjeo har stor expertis inom distribution av alla typer av infrastruktur. Detta oavsett om det rör privat moln, ett offentligt moln eller ett hybridmoln. IaaS-tjänster hos Vonjeo ger tillgång till lagring, nätverk, servrar och andra datorer i molnet.

Vår erfarenhet inkluderar att skapa virtuella maskiner, bygga skräddarsydda komponenter för klienters infrastrukturer, och att samla lagring och datorresurser.

PaaS utveckling

Vi kan erbjuda PaaS-utveckling som garanterar maximal flexibilitet i molnet. Det gör att vi kan stödja och underhålla utvecklingsmiljöer genom en rad utvecklingsverktyg vilket inkluderar verktyg för kontinuerlig integration.

Våra PaaS-lösningar består också av redan utvecklade applikationskomponenter som för backend som förenklar databasmigrering och dataintegration.

SaaS utveckling

Vår kunskap av SaaS-utveckling består av att skapa molnbaserade applikationer som har enkel dataintegration, hög säkerhetsnivå och skalbarhet, samt lättstyrd servicenivå. Vi har möjlighet att genomföra varje steg i en utvecklingsprocess som inkluderar allt från SaaS-arkitekturdesign till enhetstestning, felsökning och integration.