Vi utvecklar mobilappar som skapar mervärde för ditt varumärke

En mobilapp är mer än en knapp på en skärm. Den är en kontakt. Början på ett förhållande. Det är mobil apputveckling som tar ditt varumärke till nästa nivå. Våra app designers utvecklar mobilappar som kan engagera era kunder samtidigt som de tillför värde till ert varumärke.

https://vonjeo.se/wp-content/uploads/2021/02/UXUI-design-varumarke.jpg

Ta ditt varumärke till nästa nivå med UX/UI design

Vi kan förmedla ditt varumärkes berättelse med intuitiv UX/UI-design och engagerande funktionalitet. Oavsett om du driver ett e-handelsföretag eller är en branschledande B2B-entreprenör kan vi hjälpa dig med appar som är skräddarsydd för dina mål. Detta oavsett plattform (iPhone och Android). Vad blir resultatet av att jobba med vår UI och UX expert? Appar som tar ditt varumärke och din bransch till nästa nivå!

Fullservice mobil apputveckling

Vi ger begreppet “fullservice” ny mening. Vårt team av strateger och designers arbetar tillsammans för att säkerställa att varje del av din app-upplevelse optimeras. Vi är din partner från de första mock-upsen till framtida uppdateringar och optimeringar.

Ta er verksamhet till nästa liga med mobil apputveckling!

Idag är behovet av bra appar väldigt stort och det gäller att svara på detta behov med moderna mobilappar som håller måttet. Med skräddarsydda mobilapplikationer kan ni möta nuvarande och framtida kunders verkliga behov.

Vi är rätt adress för mobil apputveckling då vi alltid ligger steget före med lösningarna som är gjorda för att ge det önskade gensvaret och resultaten. Tillsammans ser vi på era mål och så tar vi fram appen som hjälper er med högre lönsamhet och nöjda kunder.

Det som är unikt med vår apputvecklingstjänst är att den bygger både på erfarenhet och fokus på att skapa rätt team. Med kunskap och kreativitet i rätt balans kan vi få fram appar som ger:

  • Användarvänlighet
  • Funktionalitet
  • Nya möjligheter
  • API integrering
  • Rätt design

En mobilapp slår responsiv design!

Det finns goda anledningar till att satsa på apputveckling för mobiler hellre än att bara jobba med responsiv design. En mobilapp är anpassad på rätt sätt för mobila enheter på ett sätt som responsiv design inte kan tävla med.

Ni får en lösning som anpassar sig till allt vad mobilt användande innebär som hur användaren sitter, mikrofon, kamera och mer. Möjligheterna är oändliga så kontakta oss idag så tar vi en titt på hur vi kan hjälpa er att dra största möjliga nytta av dem!

iOS apputveckling

Vi förstår att flera företag använder iOS-appar för att engagera sina användare. Appar som är utformade för enheter som körs på iOS, både iPhone och iPad, är vanligtvis mycket mångsidiga och tekniskt sofistikerade.

Vårt team av iOS apputvecklare håller sig kontinuerligt uppdaterade inom iOS för att kunna skapa nya innovativa appar, gång efter gång.

Android apputveckling

Mer än 80% av världens mobilanvändare använder fortfarande mobila enheter som körs på Android. Därför går det inte att avstå från att utveckla appar för detta operativsystem. Våra apputvecklare har möjligheten att utveckla appar som både tillgodoser Android-användares och ert företags behov.