Möjligheterna är oändliga med vår anpassade mjukvaruutveckling

Genom att kombinera teknisk expertis och branschspecifik kunskap kan vi utveckla olika anpassade mjukvarulösningar för små och stora företag.

Varje organisation är unik och behöver unika it lösningar

Varje organisation är unik och behöver unika it lösningar

Det finns så många olika färdiga mjukvarulösningar som lovar vara anpassningsbara utefter dina unika behov. Det är dock inget som slår mjukvarulösningar som är skapade i enlighet med din verksamhets specifika behov. Det kan vara de små unika detaljerna som skräddarsys för din verksamhet som kan ge dig de stora fördelarna.

Med vår breda kompetens inom full-stack, multiplattform /molnbaserad utveckling och strömlinjeformad kvalitetssäkring, tillhandahåller vi de faktorer som är viktiga för en lyckad kundanpassad agil mjukvaruutveckling från dag ett.

Mjukvarulösningar som vi tillhandahåller

Anpassad utveckling

Vonjeo utvecklar anpassade lösningar från grunden. Det säkerställer en pålitligt integration med befintliga miljöer och system. Våra utvecklare har bred erfarenhet av utveckling av tjänster för flera plattformar som macOS X, Windows och Linux.

Migrering och uppdatering av äldre system

Vi kan designa och migrerar system till nya plattformar. Vi kan också genomföra arkitekturgranskning av föråldrade system som behöver översyn.

Anpassning och konfiguration av kommersiella system

Vi kan anpassa och konfigurerar kommersiella COTS-system (Commercial Off The Shelf) för att säkerställa att de uppfyller dina unika behov samt att de bidrar till att effektivisera er verksamhets arbete.